Veganbox Junibox!

Nu kan vi presentera vår junibox som är fylls av sommarkänsla! Det är dags att samla familj och vänner och bjuda in till en vegan bbq eller skön sommarkväll med inspiration från vår junibox!

Dra samman vänner och gör en god aioli med vår veganska mayo eller fräs till några burgare till familjen. Avsluta kvällen med mumsiga cassavachips! 

 

Vår fina junibox innehåller en massa göttigt!

Renée Voltaire burger mix med chia, soltorkadetomater och hampa! Den är glutenfri, ekologisk och vegansk. Blanda den med vatten och olja och stek på medelvärme, den passar perfekt med vegan mayo. Blanda en god burgardressing eller aioli med denna goda veganska majonäs. Blanda majonäs och tomatpurée tillsammand med gurka för en traditionell burgardressing. Eller blanda i fräscha örter med tomatpuréen tillsammans med olivolja och ha som dressing. 

Till middagen passar de goda surdegsbröden Panini gold, de är fina som tillbehör till en middag. Mixa kidneybönor, olivolja, citron, persilja och salt för en god mix att ha som pålägg! Det blir ett nyttigt och proteinrikt tillbehör!

Eftermiddagen är Cassavachips goda snacks. Cassava är en rotsak som kan användas i grytor som stärkelse, men de är också supergoda som riktigt krispiga chips! 

Isete grönt te och granatäpple är en lagom söt god tryck baserad på grönt te med granatäpple som smaksättning. Avnjut den kyld tillsammans med burgaren eller cassavachipsen! Supermumsigt! 

 


Lämna en kommentar

Kommentaren kommer att godkännas innan den postas.