Brown sugar and lime!

Vår augustilåda Brown sugar and lime! Vår sensommarlåda dröjer sig kvar i sommaren och drömmer om stranden. Den är fylld av goda saker som vanligt och också naturlig skönhet. 

Brown sugar and lime har ett rikt innehåll av hälsosamma, goda treats och snacks. Vi satsar också på ekologiskt djurvänlig skönhet och i denna box har vi inte mindre än två produkter som passar in!

MyMuesli 2go är en musli från MyMuesli. MyMuesli arbetar med ekologisk musli som ska passa din smak! 2go är just som det låter, muslin som du kan ha med dig och fylla upp med växtmjölk och äta när du är på gång!

Urtekram brown sugar schampo är ett miljövänligt och djurvänligt schampo gjort på bland annat socker och aloe vera! Rörsocker vårdar håret och ger din hårbotten en skön behandling!

Urtekram lime deo-kristall är en deodorant med ekologiskt innehåll och precis som andra Urtekram produkter så är den inte testad på djur!

Rebel Kitchen Green matcha tea är en mumsig dryck gjord på kokosmjölk och smaksatt med matcha! Matcha är finmalet grönt te och riktigt gott tillsammans med kokosmjölk.

Raw Bite spicy lime är en råbar gjord på dadlar, russin, nötter och smaksatt med limejuice. Raw Bite är ett perfekt snacks när du är på väg och behöver ett mellanmål som mättar!

Vivoo re-evolution raw chocolate är en rå chokladbit gjord på den finaste kakaon och sötad med kokossocker. Vivoo arbetar med hälsosam, ekologisk superfood.

Vivoo baobab och kakaobitar i en god enery bar. Baobab är en söt frukt som tillsammans med kakaon ger oss en bar med mumsig citrus-chokladsmak! 

Hurraw! moonbalm med smak av kamomill och vanilj. Hurraw! är gjort på råpressade oljor och ekologiska veganska produkter. Ett riktigt fint läppbalsam för alla djurvänner! 

Vår låda har också en överraskning!

Så håll kvar i sommaren med oss!


Lämna en kommentar

Kommentaren kommer att godkännas innan den postas.