HELLO OCTOBER!

Det är dags för en ny månad och en ny box!

Vi har haft en underbar sensommar och möjlighet att vara utomhus och till och med att bada  i sjöar och hav ända till slutet av september! Med vår oktoberbox håller vi kvar i den energin och erbjuder goda mellanmål och stärkande dryck!

Chia Humara är en riktigt fin naturlig fruktdryck med chiafrön i! Chiafrön är rika på protein, omega 3 och kalcium!

Be Green chia protein bar, Be Green har satsat på att få fram riktigt många fina veganska produkter med naturligt protein och proteinbars. De är ekologiska och alltid veganska.

Royal Green musli samt kokos- och risdryck! Nu är mellanmålet eller frukost räddad! Starta dagen med god musli med frukt i! Drycken gått att använda i mat, som dryck och till musli förstås!

Lifefood grönkålschips! Det har blivit omåttligt populärt med grönkål! Det är kanske inte så konstigt förstås eftersom det är så gott, och just grönkålschips är en favorit!

Detox eller Peel Madara skönhet. Madara är ett märke som arbetar med naturliga och ekologiska ingredienser! Peelmasken apliceras på ansiktet och hjälper till att rengöra och återfukta huden. Detoxmasken är en lerbehandling som rengör på djupet och sluter porerna. Bägge dessa behandlingar hjälper till att göra så att huden blir fräsch och levande.

London tea company erbjuder ekologiskt te av hög kvalitet! I vår box får du fyra engångspåsar med te som är lätta att ha med sig och håller smak och doft i skafferiet!

Dessutom får du med en extra överraskning!


Lämna en kommentar

Kommentaren kommer att godkännas innan den postas.